Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian? Fileurile de busuioc de roșii Tilapia ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ulei de măsline, frunze de busuioc, file de tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este uimitor. Încercați Fileuri De Busuioc De Roșii Tilapia, Tilapia De Busuioc De Roșii, și Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Spray 11x7-inch (2-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit. În vasul superficial, combinați sucul de lămâie, coaja și uleiul. Scufundați fileurile în amestecul de lămâie întorcându-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se pune în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Presărați busuioc, sare și piper peste fileuri. Puneți roșiile peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Se presară cu brânză. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.