Fileuri De Busuioc De Roșii Tilapia

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian? Fileurile de busuioc de roșii Tilapia ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ulei de măsline, frunze de busuioc, file de tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este uimitor. Încercați Fileuri De Busuioc De Roșii Tilapia, Tilapia De Busuioc De Roșii, și Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. Spray 11x7-inch (2-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit. În vasul superficial, combinați sucul de lămâie, coaja și uleiul. Scufundați fileurile în amestecul de lămâie întorcându-se pentru a acoperi.
Se pune în vasul de copt.
Presărați busuioc, sare și piper peste fileuri. Puneți roșiile peste fileuri.
Se presară cu brânză. Acoperiți cu folie.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.