Filetul de porc la grătar al Sheilei

Filetul de porc la grătar al Sheilei
Filetul de porc la grătar al Sheilei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 351 calorii, 49G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de muștar, usturoi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este extraordinar. Încercați Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Filet de porc umplut peste Kale la grătar stropit cu whisky de piersici la grătar Beurre Blanc, și Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți sosul de soia, mierea, usturoiul și muștarul uscat într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Strângeți punga pentru a amesteca bine marinada și adăugați bucăți de filet de porc în pungă. Strângeți punga de mai multe ori pentru a acoperi carnea de porc cu marinată, stoarceți aerul din pungă și sigilați. Refrigerați carnea de porc cel puțin 1 oră sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți carnea de porc din marinată și aruncați marinada folosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Gratiți carnea de porc pe grătarul preîncălzit până când sunt arse și sucurile curg limpede, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în carnea de porc ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (65 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. La Celian Elite Malbec cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec. 
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate29
Revista