Filete de vită cu cereale antice și salată de Kale
Filetele de carne de vită cu cereale antice și salată de Kale necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 6.87 pe portie, veți obține un fel principal care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 740 calorii, 53G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de kale, usturoi, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 98%. Încercați Cupe vechi de nucă de cocos cu cereale cu salsa de ananas, Fursecuri De Cereale Antice Fără Gluten (Fără Lactate), și Salată Tahini Kale Caesar cu crutoane din cereale integrale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cățel de usturoi și 1/4 linguriță de piper; apăsați uniform pe fripturile de vită.
Combinați bulionul de vită, farro, restul de 2 căței de usturoi și restul de 1/8 linguriță de piper într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când cea mai mare parte a bulionului a fost absorbită.
Scoateți din căldură. Se amestecă kale și afine. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă migdalele și sucul de lămâie. Condimentează cu sare, după dorință.
Între timp, locul fripturi pe raft în tigaie broiler astfel încât suprafața de fripturi este de 2-3 cm de la căldură. Se fierbe 13 până la 16 minute pentru o coacere medie rară (145 grade F) până la medie (160 grade F), întorcându-se o dată.
Condimentează fripturile cu sare.
Se servește cu amestec farro.