Filete de vită cu cereale antice și salată de Kale

Filete de vită cu cereale antice și salată de Kale
Filetele de carne de vită cu cereale antice și salată de Kale necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 6.87 pe portie, veți obține un fel principal care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 740 calorii, 53G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de kale, usturoi, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 98%. Încercați Cupe vechi de nucă de cocos cu cereale cu salsa de ananas, Fursecuri De Cereale Antice Fără Gluten (Fără Lactate), și Salată Tahini Kale Caesar cu crutoane din cereale integrale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cățel de usturoi și 1/4 linguriță de piper; apăsați uniform pe fripturile de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Combinați bulionul de vită, farro, restul de 2 căței de usturoi și restul de 1/8 linguriță de piper într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când cea mai mare parte a bulionului a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Scoateți din căldură. Se amestecă kale și afine. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă migdalele și sucul de lămâie. Condimentează cu sare, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
KaleKale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Între timp, locul fripturi pe raft în tigaie broiler astfel încât suprafața de fripturi este de 2-3 cm de la căldură. Se fierbe 13 până la 16 minute pentru o coacere medie rară (145 grade F) până la medie (160 grade F), întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Condimentează fripturile cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se servește cu amestec farro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista