Filete de porc frecate cu condimente

Filetele de porc frecate cu condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 12 și costă $ 4.15 pe portie. O porție conține 597 calorii, 95g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, ghimbir măcinat, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare sunt Filete de porc frecate cu condimente în coji de porumb cu salsa de afine-Avocado, Filete De Curcan La Grătar Frecate Cu Condimente, și Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie.
Instrucțiuni
Se condimentează cu sare. Măcinați grosier anasonul stelar, coriandrul și feniculul folosind un mortar și pistil sau o râșniță de condimente.
Adăugați pudră de cinci condimente, piper negru, ghimbir, scorțișoară, fulgi de ardei roșu și sare; lire sau vârtej pentru a combina. Frecați amestecul de condimente pe carne de porc până când este acoperit gros pe toate părțile (salvați amestecul rămas pentru o altă utilizare).
Lăsați carnea de porc să stea cel puțin 1 oră (la temperatura camerei răcoroase, acoperită) sau până la 1 zi (acoperită și răcită).
Se încălzește 1 lingură. ulei de măsline într - un 10-la 12-in. tigaie grea la foc mediu-mare.
Adăugați 2 filete și rumeniți bine pe toate părțile, 10 până la 15 minute, stropind în ulei de măsline suplimentar, după cum este necesar. Carnea se face atunci când înregistrează 140 pe un termometru pentru carne (tăiat pentru a testa-ar trebui să fie gătit, dar încă roz). Dacă carnea nu este gata, acoperiți tigaia, reduceți focul la mediu și gătiți până când termometrul înregistrează 140 (tăiat la test), până la 10 minute mai mult.
Scoateți filetele din tigaie, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Gatiti filetul ramas la fel, dar rumeniti-l la foc mediu si verificati temperatura dupa 10 minute. Feliați carnea în 3/4-in. rondele și stropiți cu oțet.