Filete de porc frecate cu condimente

Filete de porc frecate cu condimente
Filetele de porc frecate cu condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 12 și costă $ 4.15 pe portie. O porție conține 597 calorii, 95g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, ghimbir măcinat, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare sunt Filete de porc frecate cu condimente în coji de porumb cu salsa de afine-Avocado, Filete De Curcan La Grătar Frecate Cu Condimente, și Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie.

Instrucțiuni

1
Se condimentează cu sare. Măcinați grosier anasonul stelar, coriandrul și feniculul folosind un mortar și pistil sau o râșniță de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Adăugați pudră de cinci condimente, piper negru, ghimbir, scorțișoară, fulgi de ardei roșu și sare; lire sau vârtej pentru a combina. Frecați amestecul de condimente pe carne de porc până când este acoperit gros pe toate părțile (salvați amestecul rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Lăsați carnea de porc să stea cel puțin 1 oră (la temperatura camerei răcoroase, acoperită) sau până la 1 zi (acoperită și răcită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Se încălzește 1 lingură. ulei de măsline într - un 10-la 12-in. tigaie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați 2 filete și rumeniți bine pe toate părțile, 10 până la 15 minute, stropind în ulei de măsline suplimentar, după cum este necesar. Carnea se face atunci când înregistrează 140 pe un termometru pentru carne (tăiat pentru a testa-ar trebui să fie gătit, dar încă roz). Dacă carnea nu este gata, acoperiți tigaia, reduceți focul la mediu și gătiți până când termometrul înregistrează 140 (tăiat la test), până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți filetele din tigaie, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Gatiti filetul ramas la fel, dar rumeniti-l la foc mediu si verificati temperatura dupa 10 minute. Feliați carnea în 3/4-in. rondele și stropiți cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Rutini Coleccion Cabernet-Malbec cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate50
Revista