Filete De Curcan Glazurate Cu Arțar-Prune

Filete De Curcan Glazurate Cu Arțar-Prune
Filetele de curcan glazurate cu arțar-prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 375 calorii, 21g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de cidru, muștar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Filete De Curcan Glazurate Cu Prune La Grătar, Filete De Porc Glazurate De Arțar, și Chipotle Citrice-Bomboane De Curcan Glazurate.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 6 ingrediente la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând des, 25 de minute sau până se îngroașă și se bulbucează.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc și se răcește complet. Rezervă 1 1/2 cupe sos; se acoperă și se răcește. Puneți deoparte sosul rămas pentru însăilare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Așezați filetele pe un suport într-o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit; presărați uniform cu sare. Ungeti cu 3/4 cupa arțar-prune sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Coaceți la 425 timp de 25 până la 30 de minute sau până când ați terminat, bătând adesea cu restul de 3/4 cană de sos de arțar-prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți curcanul din vasul de copt; rece. Înfășurați în folie de plastic și apoi folie de aluminiu și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Serviți curcanul la temperatura camerei. Gatiti rezervat 1 1/2 cani de sos de arțar-prune până când se încălzește bine; se serveste cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista