Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul și legumele. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 376 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de soia, bulion de vită mai puțin sodic, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Pui și Broccoli se amestecă, Friptură De Susan Se Amestecă, și Carne de vită și varză se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron, amestecând bine; presărați uniform peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați amidonul de porumb, zahărul și ardeiul roșu într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel. Se amestecă bulionul și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Ardei Roșu
Sos De Soia
Bulion
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați morcovul în tigaie; se prăjește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați friptura și broccoli; se prăjește 1 minut. Se amestecă amestecul de bulion; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Bulion
Friptură
6
Adăugați mazăre de zăpadă; gătiți 30 de secunde sau până la gradul dorit de coacere.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.