Filet umplut cu pere și brânză

Filet umplut cu pere și brânză
Filetul umplut cu pere și brânză este un fără gluten și primar rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de vin de port, brânză, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Filet Umplut Cu Brânză De Capră Și Pere, Filet Umplut Cu Pere, și Filet de porc umplut cu smochine și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați grăsimea din filet. Feliați filetul pe lungime, tăind, dar nu prin centru, lăsând intactă o margine lungă. Se amestecă amestecul de pere în deschiderea filetului. Aduceți părțile laterale ale cărnii înapoi împreună, închizând amestecul de pere și fixați-le la intervale de 2 inci cu sfoară grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Așezați filetul, cu cusătura în jos, pe un suport într-o tigaie acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a filetului, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Ungeți vinul peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Încălziți cuptorul la 500; puneți filetul în cuptor. Reduceți căldura la 350 și coaceți, neacoperit, timp de 1 oră sau până când termometrul pentru carne înregistrează 140 (rar) la 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Îndepărtați șirul și tăiați filetul în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inch; aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista