Filet umplut cu pere și brânză
Filetul umplut cu pere și brânză este un fără gluten și primar rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de vin de port, brânză, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Filet Umplut Cu Brânză De Capră Și Pere, Filet Umplut Cu Pere, și Filet de porc umplut cu smochine și brânză albastră.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic și puneți-le deoparte.
Tăiați grăsimea din filet. Feliați filetul pe lungime, tăind, dar nu prin centru, lăsând intactă o margine lungă. Se amestecă amestecul de pere în deschiderea filetului. Aduceți părțile laterale ale cărnii înapoi împreună, închizând amestecul de pere și fixați-le la intervale de 2 inci cu sfoară grea.
Așezați filetul, cu cusătura în jos, pe un suport într-o tigaie acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a filetului, dacă doriți.
Ungeți vinul peste filet.
Încălziți cuptorul la 500; puneți filetul în cuptor. Reduceți căldura la 350 și coaceți, neacoperit, timp de 1 oră sau până când termometrul pentru carne înregistrează 140 (rar) la 160 (mediu).
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați șirul și tăiați filetul în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inch; aranjați pe un platou de servire.