Filet prăjit de carne de vită cu Stilton și șalotă crocantă

Filet prăjit de carne de vită cu Stilton și șalotă crocantă
Filetul prăjit de carne de vită cu Stilton și șalotă crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 656 calorii, 39G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $6.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de garnitură: crenguță de Rozmarin, Rozmarin, șalotă prăjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Vită Și Nucă De Cocos Cu Șalotă Crocantă, Penne cu friptură la grătar, Stilton și șalotă, și Taitei de sfeclă prăjită glazurată cu cidru spumant cu șalotă crocantă.

Instrucțiuni

1
Frecați carnea de vită cu 2 linguri de ulei de măsline și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Se fierbe filetul 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați filetul pe o foaie de copt cu margini și prăjiți la 400 timp de 30 până la 35 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Așezați pe o tăietură; acoperiți ușor filetul cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Lăsați să se odihnească 10 minute; felie de 1/2 inch grosime. Completați fiecare cu Stilton și serviți cald sau la temperatura camerei cu șalotă prăjită crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
StiltonStilton
7
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista