Filet prăjit de carne de vită cu Stilton și șalotă crocantă

Filetul prăjit de carne de vită cu Stilton și șalotă crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 656 calorii, 39G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $6.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de garnitură: crenguță de Rozmarin, Rozmarin, șalotă prăjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Vită Și Nucă De Cocos Cu Șalotă Crocantă, Penne cu friptură la grătar, Stilton și șalotă, și Taitei de sfeclă prăjită glazurată cu cidru spumant cu șalotă crocantă.
Instrucțiuni
Frecați carnea de vită cu 2 linguri de ulei de măsline și următoarele 3 ingrediente.
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Se fierbe filetul 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Așezați filetul pe o foaie de copt cu margini și prăjiți la 400 timp de 30 până la 35 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Așezați pe o tăietură; acoperiți ușor filetul cu folie.
Lăsați să se odihnească 10 minute; felie de 1/2 inch grosime. Completați fiecare cu Stilton și serviți cald sau la temperatura camerei cu șalotă prăjită crocantă.