Filet Mignon cu ciuperci Trufate Rago 8T

Filet Mignon cu ciuperci Trufate Rago 8T
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Filet mignon cu Rago de ciuperci Trufate. Pentru $ 8.13 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 809 calorii, 38g de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci nasture, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet Mignon cu sos de ciuperci, Filet Mignon cu sos Mascarpone de ciuperci, și Filet mignon cu sos de vin roșu de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga usturoiul tocat si maghiranul; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
UsturoiUsturoi
3
Adăugați ciuperci; aruncați pentru a acoperi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
4
Se presară cu sare. Acoperiți și gătiți până când ciupercile și-au eliberat sucurile, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SareSare
5
Adăugați bulion de pui, vin și frișcă și dați la fiert. Gatiti neacoperit până când ciupercile sunt fragede și sos straturi ciuperci, aproximativ 5 minute. Condimentați ragutul de ciuperci după gust cu sare și piper. (Ragout poate fi făcut cu 3 ore înainte. Acoperiți tigaia și dați-o la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FrișcăFrișcă
Supă De PuiSupă De Pui
CiuperciCiuperci
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Încălziți tigaia medie grea la foc mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ulei de arahide și înclinați tigaia pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați fripturile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
9
Adăugați în tigaie și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați fripturile în farfurii. Reîncălziți ragutul de ciuperci în tigaie la foc mediu, amestecând frecvent. Lingurați ragout parțial peste fripturi și pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Stropiți ciupercile pe fiecare farfurie cu 1/4 linguriță de ulei de trufă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
CiuperciCiuperci
12
* Disponibil pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista