Filet la grătar cu sos de smântână

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul la grătar cu sos de smântână. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 182 calorii. Dacă aveți la îndemână filete de porc, muștar dijon, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest curs principal cu Caramel Sărat Brownie Milkshake ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet la gratar de carne de vită cu sos de hrean, Filet La Grătar Cu Sos Picant De Rodie, și Muschiulet de vita la gratar cu sos Pebre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a 1 filet, dacă doriți.
Așezați filetele pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar, acoperit, 25 până la 30 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160, rotind ocazional.
Combinați laptele și făina într-o cratiță, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se ingroasa. Se amestecă muștarul și vinul; se ia de pe foc. Se amestecă smântână și piper.
Tăiați filetele în felii groase de 1/4 inci și serviți cu sos de smântână.
Garnisiți cu crengute de rozmarin și serviți cu legume la grătar, dacă doriți.