Filet la grătar cu Chili proaspăt de mazăre cu ochi negri
Rețeta filet la grătar cu Chili proaspăt de mazăre cu ochi negri este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 407 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată proaspătă de fasole cu ochi negri, Cârnați & Black Eyed Pea Chili, și Chili de mazăre cu ochi negri și carne de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul vegetal, piperul negru, pudra de curry și sucul de lămâie.
Ungeți fripturile cu această marinată și lăsați-le să se odihnească timp de 15 minute, întorcându-se o dată.
Aprindeți grătarul sau broilerul cuptorului.
Într-o tigaie mare la foc mare, combinați uleiul de arahide, pudra de chili și ardeiul verde. Saut timp de 1 minut, reduceți focul la mediu, amestecați apa și mazărea cu ochi negri și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, amestecați bine și adăugați ceapa verde. Se lasă deoparte să se răcească. Chili-ul trebuie servit la temperatura camerei.
Grătiți sau prăjiți fripturile timp de 3 minute pe fiecare parte, rotind o singură dată pentru rare. Lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a lingura chili-ul de mazăre cu ochi negri peste ele.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;