Filet de vită învelit în Pancetta cu cremă de hrean bătută

Filet de vită învelit în Pancetta cu cremă de hrean bătută
Filetul de vită învelit în Pancetta cu frișcă de hrean este un fără gluten și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 78g de grăsime, și un total de 961 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $9.59 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat grosier, cremă de hrean bătută, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Vită Învelit În Pancetta, Filet de vită cu cremă de hrean, și Filet de vită cu cremă de hrean cu usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați filet cu sare și piper. Gatiti muschiul in 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Lăsați să se răcească 5 minute.
4
Între timp, aranjați felii de pancetta în 2 rânduri pe o bucată mare de hârtie de ceară, suprapunându-se pentru a forma un dreptunghi de aceeași lungime și lățime de filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
5
Presărați usturoi și rozmarin peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
6
Așezați filetul pe marginea a 1 latură lungă a pancettei. Înfășurați strâns filetul cu pancetta, folosind hârtie de ceară ca ghid. Aruncați hârtia de ceară. Legați filetul cu șnur de bucătărie, fixându-l la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
7
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu și periați cu 1 lingură rămasă. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până când pancetta este crocantă și un termometru pentru carne introdus în centrul filetului înregistrează 120 (rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați șirul de bucătărie înainte de a tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
10
Se servește cu cremă de hrean bătută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
11
Notă: pentru mediu-rar, gătiți muschiulet la 135 sau la 150 pentru mediu.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista