Filet de vită învelit în Pancetta cu cremă de hrean bătută

Filetul de vită învelit în Pancetta cu frișcă de hrean este un fără gluten și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 78g de grăsime, și un total de 961 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $9.59 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat grosier, cremă de hrean bătută, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Vită Învelit În Pancetta, Filet de vită cu cremă de hrean, și Filet de vită cu cremă de hrean cu usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Presărați filet cu sare și piper. Gatiti muschiul in 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Lăsați să se răcească 5 minute.
Între timp, aranjați felii de pancetta în 2 rânduri pe o bucată mare de hârtie de ceară, suprapunându-se pentru a forma un dreptunghi de aceeași lungime și lățime de filet.
Presărați usturoi și rozmarin peste filet.
Așezați filetul pe marginea a 1 latură lungă a pancettei. Înfășurați strâns filetul cu pancetta, folosind hârtie de ceară ca ghid. Aruncați hârtia de ceară. Legați filetul cu șnur de bucătărie, fixându-l la intervale de 1 inch.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu și periați cu 1 lingură rămasă. ulei.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până când pancetta este crocantă și un termometru pentru carne introdus în centrul filetului înregistrează 120 (rar).
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați șirul de bucătărie înainte de a tăia.
Se servește cu cremă de hrean bătută.
Notă: pentru mediu-rar, gătiți muschiulet la 135 sau la 150 pentru mediu.