Filetul de vită în sos cremos de Porcini este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 779 calorii, 32g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $6.9 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, ciuperci porcini, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un sos scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de unt de trufe, Filet De Vită Cu Sos Cremos De Ciuperci Alouette, și Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, înmuiați ciupercile uscate în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți untul și 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gatiti pana cand ceapa este frageda si transparenta. Se amestecă cubul de bouillon de vită și se toarnă ciupercile cu apă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Linte Uscată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă în smântână; se fierbe ușor timp de 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Puneți cartofii întregi într-o tigaie cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere la foc mare și gătiți aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți apa. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a atinge, tăiați-i în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu și prăjiți cartofii până devin aurii. Condimentează cu sare și cimbru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Condimentați medalioanele de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
10
Așezați medalioane în ulei fierbinte și rumeniți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Scoateți-l de pe foc și așezați medalioane în centrul unui vas de prăjit.
12
Acoperiți medalioanele cu sos de porcini. Aranjați cartofii în jurul medalioanelor. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu. Prăjiți timp de 15 minute.