Filet de vită în sos cremos de Porcini

Filet de vită în sos cremos de Porcini
Filetul de vită în sos cremos de Porcini este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 779 calorii, 32g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $6.9 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, ciuperci porcini, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un sos scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de unt de trufe, Filet De Vită Cu Sos Cremos De Ciuperci Alouette, și Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, înmuiați ciupercile uscate în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți untul și 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gatiti pana cand ceapa este frageda si transparenta. Se amestecă cubul de bouillon de vită și se toarnă ciupercile cu apă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Linte Uscată2 Căni De Linte Uscată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă în smântână; se fierbe ușor timp de 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Puneți cartofii întregi într-o tigaie cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere la foc mare și gătiți aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scurgeți apa. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a atinge, tăiați-i în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu și prăjiți cartofii până devin aurii. Condimentează cu sare și cimbru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Condimentați medalioanele de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
10
Așezați medalioane în ulei fierbinte și rumeniți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
11
Scoateți-l de pe foc și așezați medalioane în centrul unui vas de prăjit.
12
Acoperiți medalioanele cu sos de porcini. Aranjați cartofii în jurul medalioanelor. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu. Prăjiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista