Filet de vită în sos cremos de Porcini

Filet de vită în sos cremos de Porcini
Filetul de vită în sos cremos de Porcini este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 779 calorii, 32g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $6.9 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, ciuperci porcini, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un sos scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de unt de trufe, Filet De Vită Cu Sos Cremos De Ciuperci Alouette, și Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, înmuiați ciupercile uscate în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți untul și 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gatiti pana cand ceapa este frageda si transparenta. Se amestecă cubul de bouillon de vită și se toarnă ciupercile cu apă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Linte Uscată2 Căni De Linte Uscată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă în smântână; se fierbe ușor timp de 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4
Puneți cartofii întregi într-o tigaie cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere la foc mare și gătiți aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgeți apa. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a atinge, tăiați-i în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu și prăjiți cartofii până devin aurii. Condimentează cu sare și cimbru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Condimentați medalioanele de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
10
Așezați medalioane în ulei fierbinte și rumeniți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
11
Scoateți-l de pe foc și așezați medalioane în centrul unui vas de prăjit.
12
Acoperiți medalioanele cu sos de porcini. Aranjați cartofii în jurul medalioanelor. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu. Prăjiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista