Filet de vită în sos cremos de Porcini
Filetul de vită în sos cremos de Porcini este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 779 calorii, 32g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $6.9 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, ciuperci porcini, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un sos scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de unt de trufe, Filet De Vită Cu Sos Cremos De Ciuperci Alouette, și Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, înmuiați ciupercile uscate în apă fierbinte.
Încălziți untul și 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gatiti pana cand ceapa este frageda si transparenta. Se amestecă cubul de bouillon de vită și se toarnă ciupercile cu apă. Se condimentează cu sare și piper.
Se amestecă în smântână; se fierbe ușor timp de 5 minute. Pune deoparte.
Puneți cartofii întregi într-o tigaie cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere la foc mare și gătiți aproximativ 5 minute.
Scurgeți apa. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a atinge, tăiați-i în jumătate.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu și prăjiți cartofii până devin aurii. Condimentează cu sare și cimbru. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Condimentați medalioanele de vită cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Așezați medalioane în ulei fierbinte și rumeniți pe ambele părți.
Scoateți-l de pe foc și așezați medalioane în centrul unui vas de prăjit.
Acoperiți medalioanele cu sos de porcini. Aranjați cartofii în jurul medalioanelor. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu. Prăjiți timp de 15 minute.