Filet De Vită Yakitori

Rețeta de carne de vită Yakitori ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 26 minute. Acest fel principal are 514 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 4,93 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați mirin, ulei de susan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Yakitori, Petrecere la grătar în stil japonez: pui Yakitori, carne de vită cu ghimbir și soia, 5 condimente și Susan ars Ahi, și Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în apă cel puțin 30 de minute.
Combinați 1 lingură fiecare sos de soia, mirin și sake într-un castron mediu.
Adăugați carne de vită, aruncând în strat.
Lăsați să stea 30 până la 90 de minute.
Combinați restul de 3 linguri fiecare sos de soia și mirin, restul de 1 lingură de sake și zahărul într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Fierbeți 5 până la 8 minute sau până când glazura este ușor siropoasă. Pune deoparte.
Combinați ceapa verde și uleiul de susan; aruncați bine. Filetați bucățile de ceapă verde și carnea de vită alternativ pe frigarui. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de grătar.
Frigarui la grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
1 minut. Întoarceți frigarui; periați cu glazură și grătiți 1 până la 2 minute sau până la gradul dorit de coacere.