Filet De Vită Umplut Cu Afine

Filet De Vită Umplut Cu Afine
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, filet de vită umplut cu afine ar putea fi un minunat fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 446 calorii, 28G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 4,52 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de bulion de vită, unt, suc de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet de vită cu chutney de pere-afine, Filet De Vită Umplut, și Filet De Vită Umplut.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați merisoarele, vinul, șalotele și untul. Gatiti la foc mediu pana cand fructele de padure pop, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Fructe De PadureFructe De Padure
UntUnt
VinVin
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți filetul, astfel încât să fie plat. Pe fiecare jumătate, faceți o altă fantă longitudinală în jos în centru până la 1/2 in. de Jos; deschideți friptura și acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 1/2 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Îndepărtați plasticul.
4
Presărați carnea de vită cu sare și piper; întindeți amestecul de afine peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AfineAfine
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
5
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă. Legați filetul la 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Coaceți la 425 de euro timp de 40-50 de minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 de euro; mediu, 160 de euro; bine făcut, 170 de euro).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
9
Între timp, sotează șalotele în 1 lingură de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
10
Adăugați sucul, vinul, bulionul și cimbru. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SucSuc
CimbruCimbru
VinVin
11
Se ia de pe foc; se amestecă untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
12
Se servește cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista