Filet De Vită Umplut Cu Afine
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, filet de vită umplut cu afine ar putea fi un minunat fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 446 calorii, 28G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 4,52 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de bulion de vită, unt, suc de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet de vită cu chutney de pere-afine, Filet De Vită Umplut, și Filet De Vită Umplut.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați merisoarele, vinul, șalotele și untul. Gatiti la foc mediu pana cand fructele de padure pop, aproximativ 15 minute.
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți filetul, astfel încât să fie plat. Pe fiecare jumătate, faceți o altă fantă longitudinală în jos în centru până la 1/2 in. de Jos; deschideți friptura și acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 1/2 in. grosime.
Presărați carnea de vită cu sare și piper; întindeți amestecul de afine peste carne.
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă. Legați filetul la 2-in. intervale cu șir de bucătărie.
Așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți la 425 de euro timp de 40-50 de minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 de euro; mediu, 160 de euro; bine făcut, 170 de euro).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Între timp, sotează șalotele în 1 lingură de unt până se înmoaie.
Adăugați sucul, vinul, bulionul și cimbru. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc; se amestecă untul rămas.
Se servește cu carne de vită.