Filet De Vită Prăjit, Cu Ierburi

Filet De Vită Prăjit, Cu Ierburi
Friptura de vită prăjită, cu ierburi, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 601 calorii, 31g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,17 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, frunze de cimbru, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet De Vită Cu Ierburi, Filet de vită cu ierburi cu Jus cu două cepe, și Fripturi De Vită Cu Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Între timp, uscați carnea de vită cu prosoape de hârtie. (Dacă un capăt al cărnii de vită este vizibil mai subțire decât celălalt, puneți capătul mai subțire dedesubt și legați-l acolo unde ați ascuns cu sfoară de măcelar. Acest lucru îl va ajuta să gătească mai uniform.) Folosind mâinile, frecați filetul peste tot cu ulei, presărați sare și piper și frecați până se acoperă uniform; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până când începeți să fumați.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați carnea de vită în tigaie și căutați, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se transferă într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și se lasă deoparte până când suprafața cărnii de vită nu mai este fierbinte, aproximativ 15 minute. Între timp, faceți amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Așezați untul, usturoiul, rozmarinul și cimbru într-un castron mediu și zdrobiți cu spatele unei linguri sau a unei spatule de cauciuc până când se combină uniform. Când carnea de vită este gata, frecați uniform amestecul de unt pe partea superioară și pe părțile laterale ale filetului.Prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii de vită înregistrează 120 de ani F la 125 de ani F pentru rare sau 125 de ani F la 135 de ani F pentru mediu rar, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați carnea de vită pe o tăietură și cortați-o lejer cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Lăsați-l să se odihnească cel puțin 20 de minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista