Filet De Vită Prăjit, Cu Ierburi

Friptura de vită prăjită, cu ierburi, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 601 calorii, 31g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,17 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, frunze de cimbru, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet De Vită Cu Ierburi, Filet de vită cu ierburi cu Jus cu două cepe, și Fripturi De Vită Cu Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Între timp, uscați carnea de vită cu prosoape de hârtie. (Dacă un capăt al cărnii de vită este vizibil mai subțire decât celălalt, puneți capătul mai subțire dedesubt și legați-l acolo unde ați ascuns cu sfoară de măcelar. Acest lucru îl va ajuta să gătească mai uniform.) Folosind mâinile, frecați filetul peste tot cu ulei, presărați sare și piper și frecați până se acoperă uniform; pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până când începeți să fumați.
Așezați carnea de vită în tigaie și căutați, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Se transferă într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și se lasă deoparte până când suprafața cărnii de vită nu mai este fierbinte, aproximativ 15 minute. Între timp, faceți amestecul de unt.
Așezați untul, usturoiul, rozmarinul și cimbru într-un castron mediu și zdrobiți cu spatele unei linguri sau a unei spatule de cauciuc până când se combină uniform. Când carnea de vită este gata, frecați uniform amestecul de unt pe partea superioară și pe părțile laterale ale filetului.Prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii de vită înregistrează 120 de ani F la 125 de ani F pentru rare sau 125 de ani F la 135 de ani F pentru mediu rar, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Transferați carnea de vită pe o tăietură și cortați-o lejer cu folie.
Lăsați-l să se odihnească cel puțin 20 de minute înainte de feliere.