Filet de vită la grătar cu sos de usturoi prăjit și Quinoa de praz-roșii

Filet de vită la grătar cu sos de usturoi prăjit și Quinoa cu roșii de praz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 629 calorii, 36g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $5.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Un amestec de filet de vită, arpagic, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Filet de vită prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi, Filet De Vită Prăjit Cu Salsa De Roșii Prăjite, și Filet de vită cu Salsa de roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați laptele și usturoiul într-o cratiță mică. Fierbeti, neacoperit, la foc mediu 10 minute.
Scurgeți; aruncați laptele.
Așezați capetele de usturoi, tăiate cu fața în sus, într-un vas mic rezistent la cuptor.
Se toarnă 1/2 cană de ulei peste. Acoperiți bine vasul cu folie.
Coaceți până când usturoiul este moale, aproximativ 55 de minute.
Scoateți usturoiul din ulei; rece.
Se toarnă ulei din vas în ceașcă de măsurare; adăugați mai mult ulei dacă este necesar pentru a măsura 1/2 cană în total. Strângeți usturoiul din coajă în blender.
Adăugați 1/2 cană de bulion și ulei de usturoi; piure până se omogenizează, subțierea cu mai mult bulion, dacă doriți. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mediu-mic și subțire cu mai mult bulion, dacă doriți, înainte de servire.)
Pregătiți grătarul (foc mediu). Frecați carnea de vită peste tot cu ulei.
Se presară sare și piper. Grill carne de vită la coacerea dorită, de cotitură de multe ori, aproximativ 22 de minute pentru mediu-rare.
Scoateți din grătar și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați carnea de vită transversal în felii groase de 1/3 inch.
Lingurați Quinoa de praz-roșii pe 4 farfurii. Se acoperă cu carne de vită, sos și arpagic.