Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port
Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $9.11 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 546 calorii, 53G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, piper; mai mult, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gorgonzola-filet de vită umplut cu sos de vin de Port, Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci De Port, și Filet de vită prăjit cu sos de ciuperci-Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți reducerea sosului: topiți 1 Tbs. de unt într - o cratiță de 3 până la 4 litri (de preferință lățime de 8 inci) la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați șalota și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocată
3
Adăugați portul și crenguțele de cimbru și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc rapid și gătiți până când portul s-a redus la o textură siropoasă, aproximativ 30 de minutear trebui să aveți aproximativ 1/2 cană, inclusiv șalota. Între timp, aduceți bulionul de pui la foc mic într-o cratiță mică. De pe foc, adăugați porcini și lăsați-i să se înmoaie timp de 15 minute. Cu o lingură cu fante, transferați porcini într-un castron mic. Se strecoară lichidul de înmuiere printr-o sită fină căptușită cu un prosop de hârtie sau filtru de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Tăiat în Felii, 1)
şalotă, Rasă Sau Tocată
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați lichidul de înmuiere și jumătate din porcini (aproximativ 1/3 cană) la reducerea portului (salvați restul de porcini pentru umplutură). Aduceți sosul la fiert la foc mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc rapid și gătiți până când s-a redus la 1-1/3 căni, aproximativ 15 minute. Se strecoară sosul printr-o strecurătoare fină, apăsând pe solide. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de sos. Puneți deoparte până când friptura este gata. Faceți umplutura: înmuiați coacăzele în apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Coacăze
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Scurgeți-le și puneți-le într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Adăugați porcini înmuiați rezervați.
7
Căldură 1 Tbs. de ulei într-o tigaie de 10 inci la foc mediu. Se usucă ficatul de pui și se gătește pe ambele părți până se rumenesc la exterior și doar puțin roz în interior, 3 până la 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se transferă pe o farfurie, se lasă să se răcească ușor, apoi se adaugă în robotul de bucătărie. Procesați până se toacă fin.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
9
Încălziți restul de 1 Tbs. ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați ciupercile, sarea și piperul. Gatiti, amestecand ocazional, pana par ofilite si micsorate, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
11
Adăugați șalota și usturoiul și continuați să gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt fragede și încep să se rumenească, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
12
Adăugați bulionul de pui și răzuiți fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a slăbi orice bucăți maro. Dacă lichidul nu se evaporă imediat, fierbeți până se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Adăugați ciupercile sotate, untul, pătrunjelul, coniacul sau armagnacul, sucul de lămâie, cimbru și coaja de lămâie în amestecul de ficat din robotul de bucătărie. Pulsați pentru a forma o pastă groasă și condimentați după gust cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils Argintii
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Coniac
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ficat
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
15
Răzuiește umplutura pe o bucată mare de folie de plastic și modelează-o într-un buștean cu câțiva centimetri mai lung decât friptura. Strângeți bine umplutura în folie de plastic și răsuciți capetele pentru a forma un jurnal foarte strâns. Răsucirea capetelor plasticului va comprima umplutura astfel încât să fie puțin mai scurtă decât friptura. Congelați până la fermitate, aproximativ 2 ore și până la 2 zile. Umpleți și gătiți friptura: tăiați pielea de argint și excesul de grăsime din filet. Fluturați filetul tăindu-l pe lungime aproape, dar nu complet în jumătate, astfel încât să îl puteți deschide ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Drajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
16
Desfaceți umplutura și centrați-o de-a lungul unei jumătăți de friptură. Îndoiți friptura înapoi până la forma inițială și legați - o la intervale de 1 până la 2 inci cu sfoară de măcelari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
17
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 1 oră (2 ore dacă umplutura este înghețată solidă). Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului și încălziți cuptorul la 260°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
18
Lăsați restul de 1-1 / 2 Tbs. untul pentru sos se înmoaie la temperatura camerei. Condimentați friptura cu generozitate cu sare și piper și puneți-o pe un suport plat așezat într-o tigaie sau o foaie de copt cu margini grele. Prăjiți timp de 15 minute și apoi reduceți temperatura cuptorului la 163°. continuați să prăjiți carnea de vită până când un termometru pentru carne introdus în centrul cărnii (nu umplutura) înregistrează125 pentru rare sau130 pentru rare medii, cu 30 până la 45 de minute mai mult. Mutați friptura pe o placă de sculptură și lăsați-o să se odihnească, acoperită cu folie, timp de 15 minute. Finalizați sosul: în timp ce friptura se odihnește, aduceți sosul la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
19
Se amestecă untul înmuiat cu făina pentru a forma o pastă și se amestecă în sos. Fierbeți sosul pentru a se îngroșa ușor și gătiți orice gust de făină crudă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Scoateți corzile din friptură și tăiați-le în 8 până la 10 Medalioane. Puneți un medalion pe fiecare farfurie și stropiți sosul în jurul cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Faceți sfaturi înainte sosul redus și strecurat poate fi făcut și refrigerat cu până la 2 zile înainte. Dacă nu faceți umplutura înainte, refrigerați separat porcini înmuiați rămași. Friptura poate fi umplută și refrigerată cu până la 1 zi în avans. Sugestii de băuturi un vin roșu consistent, cu taninuri dezvoltate, un ton mineral și fructe strălucitoare se împerechează bine cu elementele de ciuperci și port ale filetului de vită. Waterstone 2004 Cabernet Sauvignon din Valea Napa ar fi perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
Muschiulet De Vita
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)