Filet de vită cu sos de piper negru de cireșe

Filetul de vită cu sos de piper negru de cireș este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 422 calorii. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, filet de vită, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Filet de vită prăjit cu piper prăjit și sos de măsline negre, Piper Negru Condiment-Filet De Vită Frecat, și Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Presărați carnea de vită cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Transferați carnea de vită într-o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de vită din cuptor; lăsați să stea 10 minute. Întoarceți tigaia la foc mediu.
Adăugați șalotă; gatiti 3 minute sau pana cand șalota este translucida, amestecand ocazional.
Adăugați 1 linguriță de piper negru, 1/4 linguriță de sare, oțet și conserve. Se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Reduceți căldura la minim și fierbeți 6 minute sau până când sosul se îngroașă ușor. Se amestecă restul de 2 linguri de unt.
Serviți sosul cu carne de vită.