Filet de vită cu semințe de Ancho și fenicul

Filet de vită cu semințe de Ancho și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 8 și costă $17.99 pe portie. O porție conține 1020 calorii, 173g de proteine, și 35g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână pulbere ancho chile, ulei vegetal, păstăi de anason stelat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape, Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-o mașină de tocat condimente, măcinați semințele de fenicul și anasonul stelat într-o pulbere.
Se transferă într-un castron mic și se amestecă pulberea de ancho.
Puneți friptura de filet pe o foaie mare de copt cu margini și condimentați peste tot cu sare și piper.
Presărați amestecul de condimente peste tot filetul și stropiți uniform cu uleiul, apoi bateți ușor condimentele în carne. Prăjiți filetul în treimea superioară a cuptorului timp de 35 de minute, întorcându-l o dată folosind clești rezistenți, până se rumenesc peste tot și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 135 pentru carnea medie-rară.
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să stea până la 10 minute.
Între timp, puneți foaia de copt peste 2 arzătoare și adăugați apa. Se fierbe la foc moderat, răzuind bucățile rumenite lipite de fundul foii, până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 3 minute. Condimentați jusul cu sare și piper și transferați-l într-o barcă cu sos încălzită. Tăiați filetul în felii groase de 1/3 inch și serviți cu jus.