Filet de vită cu muștar și ierburi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Filetul de vită cu muștar și ierburi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de filet de vită, rozmarin, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc: friptură ușoară și rapidă cu șalotă, muștar și ierburi, Filet de vită la grătar cu ierburi proaspete, și Filet de vită ars cu Dijon și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ușor carnea de vită cu spray de gătit; presărați uniform cu sare și piper.
Așezați carnea de vită pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Reduceți căldura la mediu. Grătar 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 sau până la gradul dorit de coacere, transformându-se în maro pe toate părțile.
Lăsați carnea de vită să stea 10 minute.
Presărați pătrunjel, cimbru și rozmarin într-un strat uniform pe o foaie de folie de plastic de 18 x 15 inch.
Ungeți muștarul uniform peste carnea de vită.
Așezați carnea de vită în amestecul de plante pe folie de plastic; rulați carnea de vită peste ierburi, apăsând ușor. Felie de carne de vită.