Filet de vită cu gem de usturoi și Merlot
Filetul de vită cu gem de usturoi și Merlot este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 112g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 3400 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 13,32 USD pe porție. Un amestec de gem de usturoi și merlot, arpagic, pătrate focaccia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma gemul, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mușchi de vită umplut cu Gorgonzola și ciuperci cu sos Merlot, Filet De Vită Cu Usturoi, și Filet de vită prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, cu fundul greu, la foc mediu-mare.
Presărați carnea de vită cu sare kosher și piper; se pune în tigaie și se gătește, întorcându-se ocazional, 5 minute sau până se rumenesc bine pe toate părțile.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți 20 până la 25 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145 (mediu-rar) sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Tăiați carnea de vită în 24 de felii subțiri.
Așezați pe felii de baghetă și acoperiți fiecare cu 1 lingură de gem de usturoi și Merlot.