Filet de vită cu gem de usturoi și Merlot

Filet de vită cu gem de usturoi și Merlot
Filetul de vită cu gem de usturoi și Merlot este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 112g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 3400 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 13,32 USD pe porție. Un amestec de gem de usturoi și merlot, arpagic, pătrate focaccia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma gemul, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mușchi de vită umplut cu Gorgonzola și ciuperci cu sos Merlot, Filet De Vită Cu Usturoi, și Filet de vită prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, cu fundul greu, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Presărați carnea de vită cu sare kosher și piper; se pune în tigaie și se gătește, întorcându-se ocazional, 5 minute sau până se rumenesc bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați tigaia în cuptor și coaceți 20 până la 25 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145 (mediu-rar) sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din tigaie; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Tăiați carnea de vită în 24 de felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Așezați pe felii de baghetă și acoperiți fiecare cu 1 lingură de gem de usturoi și Merlot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
MerlotMerlot
GemGem
8
Se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista