Nevoie de o curs principal fără gluten? Filet de vită cu crustă de Pecan cu Jus de ienupăr ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $7.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 889 calorii, 48G de proteine, și 71G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalote, gălbenușuri de ou, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Crustă De Pecan, Filet De Porc Cu Crustă De Pecan, și Filet de curcan cu crustă de Pecan cu Salsa de piersici la grătar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Condimentați filetele peste tot cu sare și piper. În fiecare dintre cele 2 skillete mari adânci, topiți 1 lingură de unt în 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Adăugați filetele la skillets și gătiți la foc mare până se rumenesc peste tot, aproximativ 8 minute.
4
Se transferă într-un raft și se lasă să se răcească ușor.
5
Într-un castron mic, combinați ketchup-ul, muștarul și gălbenușurile de ou și periați amestecul pe toate filetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați carnea într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Presărați nucile pecan peste tot și apăsați pentru a le ajuta să adere. Prăjiți în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 25 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a fiecărui filet înregistrează 125 pentru mediu-rar. Acoperiți fripturile ușor cu folie dacă stratul se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Între timp, turnați grăsimea într-unul dintre skilletele folosite pentru rumenirea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
11
Adăugați șalotele, usturoiul și morcovul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12
Adăugați pasta de roșii și boabele de ienupăr și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
13
Adăugați vinul și gătiți la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite lipite de fundul tigaiei, până când sosul este ușor îngroșat și redus la 1/2 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați demiglace și aduceți la fierbere. Se strecoară sosul printr-o sită fină într-o cratiță mică, apăsând puternic pe solide. Condimentați jusul cu sare și piper și amestecați restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
15
Sculptați fripturile și serviți cu ienupărul jus pe lateral.