Filet De Vită Ars Cu Rucola Și Ciuperci

Filet De Vită Ars Cu Rucola Și Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați muschiul de vită ars cu rucola și ciuperci. Această rețetă servește 2 și costă 2,66 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați șalote, oțet de sherry, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fripturi de filet de vită cu ciuperci prăjite și vinetă de vin roșu, Filet de porc ars și ciuperci caramelizate de salvie cu reducere a vinului roșu de mure, și Carne De Vită Prăjită Și Portocale Cu Rucola.

Instrucțiuni

1
Se amestecă roșiile tocate uscate la soare cu 2 linguri. de unt și oțet. Se condimentează cu un vârf sau două de sare, se înfășoară în plastic și se mulează într-un cilindru lung de 2 inci. Puneți congelatorul la ferm. Condimentați bine carnea de vită pe ambele părți cu sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline până când este destul de fierbinte. Căutați medalioanele de vită până se rumenesc bine pe ambele părți și fierte până la rare, aproximativ 2 minute pe fiecare parte (sau mai mult dacă vă place friptura gătită mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați pe o farfurie și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Adăugați restul de 2 Tbs. de unt la tigaie. Când se spumează, adăugați șalotele, gătiți timp de 30 de secunde și adăugați ciupercile și un vârf bun de sare. Saut până când ciupercile sunt bine rumenite, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați rucola în tigaie și aruncați cu ciupercile, gătind doar până când frunzele s-au ofilit. Aranjați legumele sotate pe farfurii, acoperiți cu carnea de vită și serviți cu o felie sau două din untul răcit pe carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Calorii
1
580, grăsime
2
43, Calorii Grase
1
390, Grăsimi Saturate
2
20, proteine
3
41, Grăsimi Mononesaturate
4
17, carbohidrați
5
610, colesterol
6
170, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
10, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista