Filet de porc prăjit cu sos de Chili

Reteta prăjită muschiulet de porc cu sos de Chili ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 15 minute. Acest fel principal are 694 calorii, 72g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, zahăr brun, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Filet de porc se prăjește cu mandarine și sos de Chili, Filet De Porc Prăjit Cu Sos De Prune, și Filet De Porc Prăjit Cu Sos Chipotle.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic mare, resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul, pudra de chili, chimenul, ceapa, usturoiul, zahărul, sarea și câteva măcinări de piper.
Adăugați filetele. Sigilați punga și agitați ușor pentru a distribui marinada. Se dă la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Încălziți cuptorul la 500 F. tapetați o foaie de copt superficială sau o tigaie cu jeleu cu folie (pentru a ușura curățarea) și setați un suport de prăjire sau răcire pe ea.
Așezați filetele pe raft; rezervați marinada. Prăjiți carnea de porc timp de 20 până la 25 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 150 F.
Se transferă într-un platou și se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Între timp, pentru a face sosul, turnați marinada rezervată într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește, amestecând frecvent, până când uleiul se separă de sos, aproximativ 5 minute. Scoateți lingura și aruncați uleiul.
Bateți amidonul de porumb în bulionul de pui, apoi bateți amestecul în sos. Se fierbe sosul timp de 5 minute, amestecând ocazional până se îngroașă.
Așezați carnea de porc și sosul rămas în recipiente separate pentru congelator și congelați până la 3 luni. Pentru a reîncălzi: dezghețați la frigider peste noapte sau la cuptorul cu microunde. Pentru a servi filetul de porc prăjit așa cum este, feliați carnea de porc dezghețată și aranjați-o într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Se acoperă cu folie de plastic și se încălzește la cuptorul cu microunde timp de 10 minute sau până se încălzește. Sau așezați carnea de porc feliată într-un vas rezistent la cuptor. Acoperiți cu folie de aluminiu și puneți-l într-un cuptor de 325 F timp de 20 până la 25 de minute sau până când este încălzit.
Încălziți sosul în cuptorul cu microunde sau într-o cratiță mică, apoi lingurați peste carnea de porc.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon