Filet de porc piperat cu compot de ceapă de afine

Filet de porc piperat cu compot de ceapă de afine
Filetul de porc piperat cu compot de afine-ceapă este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 137 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de salată, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Filet de porc piperat cu compot de ceapă de afine, Filet De Porc Piperat Cu Piure De Ghimbir De Mango, și Filet de porc piperat cu salsa de roșii-mentă.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de porc și uscați; rulați în piper pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2
Setați o tigaie de 11 până la 12 inci cu mâner rezistent la cuptor la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați 1 lingură de ulei și rotiți pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați carne de porc (tăiați filetele în cruce pentru a se potrivi cu tigaia, dacă este necesar) și întoarceți după cum este necesar pentru a se rumeni pe toate părțile, 5 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Set pan într-un cuptor regulat sau convecție 400; coace până când un termometru introdus în centrul de mai groasă parte din carne ajunge la 155, 20 la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți din cuptor și lăsați carnea să stea într-un loc cald aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Între timp, într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mare, amestecați ceapa în uleiul rămas de 1 linguriță până la limp, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați afine, oțet, bulion și zahăr; amestecați ocazional până când lichidul este redus la aproximativ 2 linguri, aproximativ 7 minute. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
8
Se adaugă untul și se amestecă până se topește și se încorporează în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Tăiați carnea pe diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inci; aranjați pe 8 farfurii. Sosul de lingură în mod egal peste și în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
10
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista