Filet de porc piperat cu compot de ceapă de afine
Filetul de porc piperat cu compot de afine-ceapă este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 137 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de salată, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Filet de porc piperat cu compot de ceapă de afine, Filet De Porc Piperat Cu Piure De Ghimbir De Mango, și Filet de porc piperat cu salsa de roșii-mentă.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de porc și uscați; rulați în piper pentru a acoperi uniform.
Setați o tigaie de 11 până la 12 inci cu mâner rezistent la cuptor la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați 1 lingură de ulei și rotiți pentru a acoperi fundul.
Adăugați carne de porc (tăiați filetele în cruce pentru a se potrivi cu tigaia, dacă este necesar) și întoarceți după cum este necesar pentru a se rumeni pe toate părțile, 5 până la 7 minute în total.
Set pan într-un cuptor regulat sau convecție 400; coace până când un termometru introdus în centrul de mai groasă parte din carne ajunge la 155, 20 la 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați carnea să stea într-un loc cald aproximativ 5 minute.
Între timp, într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mare, amestecați ceapa în uleiul rămas de 1 linguriță până la limp, aproximativ 5 minute.
Adăugați afine, oțet, bulion și zahăr; amestecați ocazional până când lichidul este redus la aproximativ 2 linguri, aproximativ 7 minute. Reduceți căldura la minim.
Se adaugă untul și se amestecă până se topește și se încorporează în sos.
Tăiați carnea pe diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inci; aranjați pe 8 farfurii. Sosul de lingură în mod egal peste și în jurul cărnii.