Filet De Porc Picant-Dulce

Filet De Porc Picant-Dulce
Filetul de porc picant-dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 158 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de filet de porc, sos de soia, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc dulce și picant, Filet de porc dulce și picant, și Filet de porc dulce și picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Aplatizați fiecare bucată de porc la o grosime de 1/2 inch folosind vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați carne de porc în tigaie; lingură amestec de sos de soia uniform peste felii de porc. Gatiti 3 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți carnea de porc; gatiti 3 minute sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați salsa și conservele la tigaie; creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti 30 de secunde sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Serviți carnea de porc cu amestec de salsa și presărați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista