Filet De Porc Picant-Dulce
Filetul de porc picant-dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 158 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de filet de porc, sos de soia, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc dulce și picant, Filet de porc dulce și picant, și Filet de porc dulce și picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Aplatizați fiecare bucată de porc la o grosime de 1/2 inch folosind vârful degetelor.
Adăugați carne de porc în tigaie; lingură amestec de sos de soia uniform peste felii de porc. Gatiti 3 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți carnea de porc; gatiti 3 minute sau pana cand ati terminat.
Adăugați salsa și conservele la tigaie; creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti 30 de secunde sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu.
Serviți carnea de porc cu amestec de salsa și presărați coriandru.