Filetul de porc picant din Africa de Nord ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 257 calorii. Un amestec de sambal oelek, chimen măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Amestec De Condimente Din Africa De Nord, Pui Din Africa De Nord, și Chiftele Din Africa De Nord.
Instrucțiuni
1
Așezați ardeiul gras, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri suc, sambal oelek, 1/4 linguriță sare, 1/2 linguriță chimen, coriandru și usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal Oelek
Ardei Gras
Coriandru
Ulei De Măsline
Usturoi
Chimen
Suc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Așezați harissa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Combinați iaurtul, menta, 1 lingură de suc și 1 linguriță de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Chimen
Suc
Mentă
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
7
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Sare
8
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați carne de porc la harissa, întorcându-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
Carne De Porc
10
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie; periați cu harissa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Coaceți la 425 timp de 11 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
12
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute; tăiați transversal în 12 felii.
Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. MAN Family Wines Pinotage cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.