Filet De Porc Picant Din Africa De Nord

Filetul de porc picant din Africa de Nord ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 257 calorii. Un amestec de sambal oelek, chimen măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Amestec De Condimente Din Africa De Nord, Pui Din Africa De Nord, și Chiftele Din Africa De Nord.
Instrucțiuni
Așezați ardeiul gras, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri suc, sambal oelek, 1/4 linguriță sare, 1/2 linguriță chimen, coriandru și usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Așezați harissa într-un castron mare.
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați iaurtul, menta, 1 lingură de suc și 1 linguriță de chimen.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi.
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță de sare.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Adăugați carne de porc la harissa, întorcându-vă la strat.
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie; periați cu harissa rămasă.
Coaceți la 425 timp de 11 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute; tăiați transversal în 12 felii.
Se servește cu sos de iaurt.