Filet De Porc Marinat La Grătar

Filet De Porc Marinat La Grătar
Filetul de porc marinat la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 403 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sherry, șobolani, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Marinat La Grătar, Citrice și soia-marinat muschiulet de porc la gratar, și Filet de porc la grătar marinat în sos picant de soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați filetele tuturor grăsimilor și argintuluipiele.
3
Așezați-le într-un vas de copt superficial suficient de mare pentru a le ține fără a se aglomera.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Combinați sosul de soia, sherry, miere, oțet, ulei și suc de portocale într-un bol mediu, amestecând până se amestecă bine. Se amestecă rozmarinul, șalotele și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă amestecul peste filete. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar interior.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți carnea de porc din marinată, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Așezați filetele pe grătar și gătiți, întorcându-se frecvent, timp de aproximativ 18 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă citește 155 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Transferați într-un platou și lăsați carnea să se odihnească timp de 10 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Între timp, așezați marinata într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic. Se fierbe timp de 10 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Feliați carnea de porc în felii groase de 1/4 inci, lingurați marinata fierbinte peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
12
Se servește cu o salată aruncată.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În52 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista