Filetul de porc marinat la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 403 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sherry, șobolani, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Marinat La Grătar, Citrice și soia-marinat muschiulet de porc la gratar, și Filet de porc la grătar marinat în sos picant de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați filetele tuturor grăsimilor și argintuluipiele.
3
Așezați-le într-un vas de copt superficial suficient de mare pentru a le ține fără a se aglomera.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Combinați sosul de soia, sherry, miere, oțet, ulei și suc de portocale într-un bol mediu, amestecând până se amestecă bine. Se amestecă rozmarinul, șalotele și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul peste filete. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar interior.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
7
Scoateți carnea de porc din marinată, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Așezați filetele pe grătar și gătiți, întorcându-se frecvent, timp de aproximativ 18 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă citește 155 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
9
Transferați într-un platou și lăsați carnea să se odihnească timp de 10 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Între timp, așezați marinata într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic. Se fierbe timp de 10 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Feliați carnea de porc în felii groase de 1/4 inci, lingurați marinata fierbinte peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.