Filet De Porc Marinat La Grătar

Filetul de porc marinat la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 403 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sherry, șobolani, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Marinat La Grătar, Citrice și soia-marinat muschiulet de porc la gratar, și Filet de porc la grătar marinat în sos picant de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați filetele tuturor grăsimilor și argintuluipiele.
Așezați-le într-un vas de copt superficial suficient de mare pentru a le ține fără a se aglomera.
Combinați sosul de soia, sherry, miere, oțet, ulei și suc de portocale într-un bol mediu, amestecând până se amestecă bine. Se amestecă rozmarinul, șalotele și ghimbirul.
Se toarnă amestecul peste filete. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 2 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar interior.
Scoateți carnea de porc din marinată, scuturând orice exces.
Așezați filetele pe grătar și gătiți, întorcându-se frecvent, timp de aproximativ 18 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă citește 155 grade F.
Transferați într-un platou și lăsați carnea să se odihnească timp de 10 minute înainte de sculptură.
Între timp, așezați marinata într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic. Se fierbe timp de 10 minute sau până se îngroașă ușor.
Feliați carnea de porc în felii groase de 1/4 inci, lingurați marinata fierbinte peste carnea de porc.
Se servește cu o salată aruncată.