Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă

Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă
Filetul de porc prăjit cu compot de rubarbă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 347 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc cu compot de rubarbă-șalotă, Cotlet De Porc Cu Compot De Rubarbă, și Filet de porc cu compot portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 3 linguri de ulei de măsline, piper negru măcinat, sare, salvie uscată și fenicul măcinat într-un castron mic. Frecați amestecul de ulei peste filetele de porc; așezați într-un vas mare de copt și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Salvie UscatăSalvie Uscată
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți până când termometrul cu citire instantanee introdus în centrul registrelor de carne de porc 150 F, întorcând carnea de porc ocazional, cu aproximativ 8 minute mai mult pentru filetele medii și 10 minute pentru cele mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat; lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch; aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Se presară pătrunjel; se ornează cu crenguțe de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Se servește cu compot de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
RubarbăRubarbă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista