Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă
Filetul de porc prăjit cu compot de rubarbă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 347 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc cu compot de rubarbă-șalotă, Cotlet De Porc Cu Compot De Rubarbă, și Filet de porc cu compot portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 3 linguri de ulei de măsline, piper negru măcinat, sare, salvie uscată și fenicul măcinat într-un castron mic. Frecați amestecul de ulei peste filetele de porc; așezați într-un vas mare de copt și lăsați să stea 20 de minute.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți până când termometrul cu citire instantanee introdus în centrul registrelor de carne de porc 150 F, întorcând carnea de porc ocazional, cu aproximativ 8 minute mai mult pentru filetele medii și 10 minute pentru cele mari.
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat; lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch; aranjați pe platou.
Se presară pătrunjel; se ornează cu crenguțe de salvie.
Se servește cu compot de rubarbă.