Filet De Porc La Grătar În Stil Thailandez

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc la grătar în stil thailandez ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet, răspândirea untului, filete de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până răspândirea unt de soia ai putea urma acest curs principal cu Scones Scăzut De Grăsime Întregi De Grâu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cel Mai Bun Muschiulet De Porc La Gratar-Memphis Style, Muschiulet de porc la gratar cu Memphis stil freca, și Gât De Porc La Grătar În Stil Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul granulat, oțetul, sucul de lămâie, sosul de pește, usturoiul și fulgii de ardei roșu împreună într-un bol; pus deoparte pentru servire.
Combinați într-un castron topitura, sosul de pește, sosul de soia, zahărul brun, usturoiul și piperul.
Combinați marinada și carnea de porc într-o pungă mare cu fermoar. Sigilați bine punga, aruncați pentru a acoperi carnea de porc și lăsați carnea de porc să se marineze la frigider până la 1 oră.
Țeseți 2 bucăți de carne de porc pe fiecare frigăruie.
Pentru un grătar de cărbune: deschideți complet orificiile de aerisire ale grătarului inferior. Aprindeți un demaror mare de coș umplut cu brichete de cărbune (100 Brichete; 6 litri). Când cărbunii sunt fierbinți, turnați-i într-un strat uniform peste grătar. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți și încălziți grătarul până la cald, aproximativ 5 minute.
Pentru un grătar pe gaz: întoarceți toate arzătoarele la înălțime, acoperiți și încălziți grătarul până la cald, aproximativ 15 minute. (Reglați arzătoarele după cum este necesar pentru a menține un foc fierbinte.)
Curățați și ungeți grătarul de gătit.
Așezați frigarui pe grătar și gătiți până când carnea este gătită și ușor carbonizată în jurul marginilor, 7 până la 10 minute, răsturnând frigaruile la jumătatea drumului.
Transferați frigarui într-un platou și lăsați să se odihnească 5 minute.
Scoateți carnea din frigarui, presărați frunzele de coriandru deasupra și serviți, trecând sosul separat.