Filet de porc la grătar cu sos Pipian

Filet de porc la grătar cu sos Pipian
Filet de porc la grătar cu sos Pipian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.78 pe portie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de tomatillo, ulei vegetal, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Filet de porc la grătar cu sos Pipian, Filet de porc la grătar cu sos de zmeură-Chipotle, și Filet de porc la grătar cu sos de salvie de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc între 2 foi de hârtie cerată. Pound la 1/4-la 1/2-inch grosime. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați următoarele 5 ingrediente. Saut până când semințele sunt ușor rumenite, aproximativ 4 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Puneți 4 căni de apă, tomatillos și jalapeincroulo într-o cratiță mică. Se fierbe la foc mediu până când tomatillos sunt moi și de culoare verde-măslin, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de lichid de gătit.
6
Transferați tomatillos, jalapeincormalo, rezervat 1/4 cană lichid, coriandru, salată verde, bulion, ridichi și amestec de semințe în blender. Se amestecă sosul până se omogenizează, oprindu-se ocazional pentru a împinge ingredientele în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați sos; gatiti pana se ingroasa, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
10
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
11
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Grătiți până la fiert, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Împărțiți între 4 plăci. Se amestecă sosul la foc mediu până se încălzește. Sos de lingură peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
* Legume verzi asemănătoare roșiilor cu coji subțiri de hârtie. Disponibil pe piețele din America Latină și în unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ThailandeziArdei Thailandezi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se asortează bine cu carne la grătar, brânză medie spre tare sau pur și simplu singură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista