Filet De Porc Glazurat În Rețetă De Sos De Prune Chinezesc

Filet De Porc Glazurat În Rețetă De Sos De Prune Chinezesc
Filet de porc glazurat în rețeta de sos de prune Chinezesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 384 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, rădăcină de ghimbir, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu sos de prune, Filet de porc cu sos de prune, și Filet de porc cu sos de prune condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul de prune Chinezesc, puneți ceapa, usturoiul, chili-ul, ghimbirul, prunele, sosul de soia, oțetul și anasonul stelat într-o tigaie nereactivă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, amestecând ocazional, timp de 25 de minute, sau până când prunele se descompun într-o pulpă.Treceți amestecul de prune printr-o strecurătoare pentru a face un piure grosier; aruncați solidele rămase. Întoarceți piureul în tigaie și amestecați zahărul și mierea. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 20 până la 30 de minute până se reduce și cu o consistență asemănătoare sosului. Puneți lingura în borcane sterilizate și acoperiți. Alternativ, folosiți imediat o porție de sos și împachetați restul într-un borcan sterilizat.Puneți 6 linguri de sos de prune peste carnea de porc și lăsați la marinat, acoperit, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți carnea de porc acoperită cu sos pe o bucată de folie suficient de mare pentru a o închide, apoi condimentați după gust cu sare și piper. Adunați părțile laterale ale foliei, strângeți partea superioară pentru a face un pachet liber și puneți-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți timp de 20 de minute, apoi transferați pachetul pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți broilerul. Deschideți pachetul de folie și turnați sucurile de porc într-o tigaie mică. Puneți încă 3 linguri de sos peste carnea de porc și fierbeți timp de 5 minute, sau până se rumenesc și se glazurează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați carnea de porc pe o farfurie caldă, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.Între timp, turnați orice sucuri din pachetul de folie în tigaia mică și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Serviți carnea de porc, tăiată pe diagonală, cu orez de iasomie și bokchoy. Puneți sucurile fierbinți deasupra și presărați cu semințe de susan.Consultați aceste rețete de porc pe Food Republic:carne de porc cu piersici și Rețetă de muștar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Rețetă De Filet De Porc Marinat Cu Nucă De Cocos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
9
Rețetă De Burtă De Porc Condimentată Cu Fenicul Și Salată De Roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se asortează bine cu carne la grătar, brânză medie spre tare sau pur și simplu singură.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista