Filet De Porc Glazurat În Rețetă De Sos De Prune Chinezesc

Filet De Porc Glazurat În Rețetă De Sos De Prune Chinezesc
Filet de porc glazurat în rețeta de sos de prune Chinezesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 384 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, rădăcină de ghimbir, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu sos de prune, Filet de porc cu sos de prune, și Filet de porc cu sos de prune condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul de prune Chinezesc, puneți ceapa, usturoiul, chili-ul, ghimbirul, prunele, sosul de soia, oțetul și anasonul stelat într-o tigaie nereactivă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, amestecând ocazional, timp de 25 de minute, sau până când prunele se descompun într-o pulpă.Treceți amestecul de prune printr-o strecurătoare pentru a face un piure grosier; aruncați solidele rămase. Întoarceți piureul în tigaie și amestecați zahărul și mierea. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 20 până la 30 de minute până se reduce și cu o consistență asemănătoare sosului. Puneți lingura în borcane sterilizate și acoperiți. Alternativ, folosiți imediat o porție de sos și împachetați restul într-un borcan sterilizat.Puneți 6 linguri de sos de prune peste carnea de porc și lăsați la marinat, acoperit, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți carnea de porc acoperită cu sos pe o bucată de folie suficient de mare pentru a o închide, apoi condimentați după gust cu sare și piper. Adunați părțile laterale ale foliei, strângeți partea superioară pentru a face un pachet liber și puneți-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți timp de 20 de minute, apoi transferați pachetul pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți broilerul. Deschideți pachetul de folie și turnați sucurile de porc într-o tigaie mică. Puneți încă 3 linguri de sos peste carnea de porc și fierbeți timp de 5 minute, sau până se rumenesc și se glazurează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați carnea de porc pe o farfurie caldă, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.Între timp, turnați orice sucuri din pachetul de folie în tigaia mică și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți carnea de porc, tăiată pe diagonală, cu orez de iasomie și bokchoy. Puneți sucurile fierbinți deasupra și presărați cu semințe de susan.Consultați aceste rețete de porc pe Food Republic:carne de porc cu piersici și Rețetă de muștar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Rețetă De Filet De Porc Marinat Cu Nucă De Cocos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
9
Rețetă De Burtă De Porc Condimentată Cu Fenicul Și Salată De Roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se asortează bine cu carne la grătar, brânză medie spre tare sau pur și simplu singură.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista