Filet De Porc Glazurat În Rețetă De Sos De Prune Chinezesc

Filet de porc glazurat în rețeta de sos de prune Chinezesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 384 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, rădăcină de ghimbir, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu sos de prune, Filet de porc cu sos de prune, și Filet de porc cu sos de prune condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul de prune Chinezesc, puneți ceapa, usturoiul, chili-ul, ghimbirul, prunele, sosul de soia, oțetul și anasonul stelat într-o tigaie nereactivă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, amestecând ocazional, timp de 25 de minute, sau până când prunele se descompun într-o pulpă.Treceți amestecul de prune printr-o strecurătoare pentru a face un piure grosier; aruncați solidele rămase. Întoarceți piureul în tigaie și amestecați zahărul și mierea. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 20 până la 30 de minute până se reduce și cu o consistență asemănătoare sosului. Puneți lingura în borcane sterilizate și acoperiți. Alternativ, folosiți imediat o porție de sos și împachetați restul într-un borcan sterilizat.Puneți 6 linguri de sos de prune peste carnea de porc și lăsați la marinat, acoperit, cel puțin 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți carnea de porc acoperită cu sos pe o bucată de folie suficient de mare pentru a o închide, apoi condimentați după gust cu sare și piper. Adunați părțile laterale ale foliei, strângeți partea superioară pentru a face un pachet liber și puneți-l pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 20 de minute, apoi transferați pachetul pe o farfurie.
Încălziți broilerul. Deschideți pachetul de folie și turnați sucurile de porc într-o tigaie mică. Puneți încă 3 linguri de sos peste carnea de porc și fierbeți timp de 5 minute, sau până se rumenesc și se glazurează.
Transferați carnea de porc pe o farfurie caldă, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.Între timp, turnați orice sucuri din pachetul de folie în tigaia mică și încălziți.
Serviți carnea de porc, tăiată pe diagonală, cu orez de iasomie și bokchoy. Puneți sucurile fierbinți deasupra și presărați cu semințe de susan.Consultați aceste rețete de porc pe Food Republic:carne de porc cu piersici și Rețetă de muștar
Rețetă De Filet De Porc Marinat Cu Nucă De Cocos
Rețetă De Burtă De Porc Condimentată Cu Fenicul Și Salată De Roșii