Filet De Porc Glazurat Cu Miere
Filetul de porc glazurat cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 250 de calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sos de soia, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet De Porc Glazurat Cu Miere, Filet De Porc Glazurat Cu Soia De Miere, și Filet De Porc Glazurat Cu Miere-Soia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Într-un castron, amestecați mierea, sosul de soia, zahărul brun, uleiul de susan și oțetul balsamic.
Așezați filetele de porc într-o tigaie și prăjiți 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți carnea de porc din cuptor și ungeți cu sosul de miere. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să prăjiți carnea de porc 45 de minute, ungând ocazional cu sosul de miere, la o temperatură internă de 145 de grade F (63 de grade C).