Filet de porc glazurat cu caise cu cuscus

Filet de porc glazurat cu caise cu cuscus
Filetul de porc glazurat cu caise cu cuscus este un fără lactate felul principal. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână filet de porc, conserve de caise, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet De Porc Glazurat Cu Caise, Filet de porc glazurat cu caise pentru doi, și Muschiulet De Porc Glazurat Cu Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți carnea de porc cu ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De PorcCarne De Porc
2
Așezați pe o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Se fierbe 5 1/2 " de la căldură 8 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată.
4
Combinați conservele de caise și muștarul de miere; răspândit peste carne de porc. Continuați să fierbeți încă 10 minute, rotind o dată sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul cărnii înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Miere De MuștarMiere De Muștar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Acoperiți carnea de porc cu folie de aluminiu și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Între timp, pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului. Puf cuscus; se amestecă caisele și migdalele. Feliați carnea de porc și serviți cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
CuscusCuscus
MigdaleMigdale
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Finca La Malena Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Finca La Malena Malbec
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista