Filet de porc glazurat cu caise cu cuscus
Filetul de porc glazurat cu caise cu cuscus este un fără lactate felul principal. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână filet de porc, conserve de caise, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet De Porc Glazurat Cu Caise, Filet de porc glazurat cu caise pentru doi, și Muschiulet De Porc Glazurat Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți carnea de porc cu ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Așezați pe o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu.
Se fierbe 5 1/2 " de la căldură 8 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată.
Combinați conservele de caise și muștarul de miere; răspândit peste carne de porc. Continuați să fierbeți încă 10 minute, rotind o dată sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul cărnii înregistrează 15
Acoperiți carnea de porc cu folie de aluminiu și lăsați să stea 5 minute.
Între timp, pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului. Puf cuscus; se amestecă caisele și migdalele. Feliați carnea de porc și serviți cu cuscus.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Finca La Malena Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.