Filet De Porc Ghimbir-Portocaliu
Această rețetă face 15 porții cu 74 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă 35 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., muschiulet de porc ghimbir-portocaliu ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei vegetal, unt, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet De Porc Ghimbir-Portocaliu, Filet De Porc Cu Ghimbir La Grătar, și Filet De Porc La Grătar Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie de copt cu margini cu folie rezistentă. Ulei cald într-o tigaie mare nereactivă la foc mediu-mare.
Se presară carnea de porc cu sare și piper, se adaugă în tigaie și se rumenesc pe toate părțile, 6 până la 8 minute. Nu ștergeți tigaia.
Așezați carnea pe foaia de copt; prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii citește 63°, 15 până la 18 minute.
Scoateți carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Se Încălzește 1 Lingură. unt în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați șalotă și ghimbir; saut până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați suc de portocale; aduceți la foc mic, răzuind bucățile rumenite pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se amestecă cimbru. Fierbeți până când sosul s-a îngroșat și este siropos, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc; se învârte în 1 lingură rămasă. unt. Se condimentează cu sare și piper.
Feliați carnea de porc și serviți cu sos de tigaie.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Vina Alicia Las Compuertas Malbec]()
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.