Filet De Porc De Insulă (Salată Opțională)

Filet De Porc De Insulă (Salată Opțională)
Filet de porc Island (salată opțională) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 728 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Food.com are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, suc de portocale, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată De Filet De Porc De Insulă, Filet De Porc De Insulă, și Filet De Porc Cu Salată De Pepene Galben.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Se amestecă împreună sare, piper, chimen, praf de chili și scorțișoară, apoi se acoperă carnea de porc cu frecare de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor, la foc moderat, până când abia începe să fumeze, apoi carnea de porc brună, întorcându-se, aproximativ 4 minute în total. Lăsați carnea de porc în tigaie.Faceți glazură și friptură de porc:.Se amestecă împreună zahărul brun, usturoiul și Tabasco și se tapetează deasupra fiecărui filet. Prăjiți în mijlocul cuptorului până când termometrul introdus în diagonală în centrul fiecărui filet înregistrează 60°, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Friptură De PorcFriptură De Porc
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Lăsați carnea de porc să stea în tigaie la temperatura camerei 10 minute. (Temperatura va crește la aproximativ 68° în picioare.).Faceți vinetă în timp ce prăjiți carnea de porc:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Bateți împreună sucuri, muștar, pudră de curry, sare și piper, apoi adăugați ulei într-un jet, amestecând până se emulsionează.Pregătiți ingredientele salatei în timp ce carnea de porc stă:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din portocale cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați portocalele transversal în felii groase de 1/4 inch. Aruncați spanacul, varza, ardeiul gras și stafidele într-un castron mare cu aproximativ 1/4 cană de vinaigretă. Înjumătățiți, gropiți și curățați avocado, apoi tăiați în diagonală în felii groase de 1/4 inch.Asamblați salata:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
VinetăVinetă
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Tăiați carnea de porc la un unghi de 45 de grade în felii groase de 1/2 inch. Aliniați un platou mare cu salată îmbrăcată și aranjați felii de porc, portocale și avocado în rânduri deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
7
Stropiți niște vinaigretă peste avocado și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
8
Se toarnă orice suc din tigaie peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Reginato Malbec ros circulatorcu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista