Filet de porc cu sos de smântână

Filet de porc cu sos de smântână
Filetul de porc cu sos de smântână ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 416 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, pătrunjel, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Filet de porc cu sos de cremă de pere, Filet de porc în sos de cremă de muștar, și Filet de porc cu crustă Panko cu sos de cremă Dijon.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati morcovul si ceapa in unt timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați carnea de porc; maro pe toate părțile. Se amestecă bulionul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, cimbru, piper și frunza de dafin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 16-18 minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de euro și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PiperPiper
BulionBulion
CimbruCimbru
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
3
Scoateți carnea și păstrați-o la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Strecurați sucurile de tigaie, aruncând legumele și frunza de dafin. Întoarceți 1/4 cană în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați făina și smântâna până se omogenizează; se amestecă în sucuri de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cu carne de porc; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru filet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista