Filet de porc cu sos de semințe de dovleac

Filet de porc cu sos de semințe de dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 399 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de filet de porc, sare, ulei de semințe de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Glazurat Cu Caise Cu O Crustă De Ierburi Și Semințe De Muștar, Budinci de dovleac aburite cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile, și Cotlet de porc și dovlecei cu vinetă din semințe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ardeii iute, sosul, sucul de portocale și zahărul. Puneți carnea de porc într-un vas de copt și adăugați marinada, transformând carnea de porc în strat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore și până la noapte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Prăjiți semințele de dovleac pe o foaie de copt până când au apărut și abia încep să se rumenească, 7 până la 11 minute.
Lasă să se răcească. Într-un robot de bucătărie, rotiți 1/2 cană de semințe într-o pastă.
Încălziți grătarul la mediu-înalt. Carne de porc la grătar, întorcându-se o dată, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru citește 160, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute. Sucuri de rezervă.
Între timp, într-o tigaie medie la foc mediu, combinați pasta de semințe de dovleac, smântâna, usturoiul, pudra de chile și sarea. Gatiti, amestecand pana se ingroasa, 3 pana la 5 minute. Se amestecă sucurile de porc rezervate.
Feliați carnea de porc în 1/2-in. Medalioane.
Stropiți cu sos și ulei de semințe de dovleac și garnisiți cu restul de 1/4 cană de semințe de dovleac prăjite.