Filet De Porc Cu Sos De Muștar
Filetul de porc cu sos de muștar este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți suc de mere, oțet, filete de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Sos De Muștar, Filet de porc cu sos de muștar de miere, și Filet de porc cu sos de muștar de arțar.
Instrucțiuni
Înțepați filetele de porc de mai multe ori cu o furculiță.
Combinați sosul de soia, bourbonul și zahărul brun într-un vas superficial sau într-o pungă de congelator cu fermoar; adăugați filete. Acoperiți sau sigilați și lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei sau, dacă doriți, răciți 8 ore.
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se amestecă împreună smântână și următoarele 4 ingrediente; se serveste cu carne de porc.
Notă: filetele de porc pot fi coapte la 500 timp de 20 până la 25 de minute, dacă se dorește, în loc de grătar.