Filet de porc cu Salsa de Mango

Rețeta filet de porc cu Salsa de Mango ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 38 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 222 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc cu Salsa proaspătă de Mango, Filet de porc glazurat Chamoy cu Salsa de Mango, și Filet De Porc Cu Glazură De Mango-Kiwi Servit Cu Salsa Tomatillo.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și piper negru.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 16 minute sau până când un termometru înregistrează 145, transformându-se în maro pe toate părțile.
Scoateți carnea de porc; lăsați să stea 10 minute.
Combinați ceapa roșie și următoarele 6 ingrediente (prin ardeiul serrano); aruncă.
Presărați amestecul cu restul de 1/4 linguriță de sare și mentă; aruncă. Feliați carnea de porc transversal; se servește cu salsa de mango.