Filetul de porc cu muștar la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, filet de porc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Porc Cu Muștar De Miere La Grătar, Filet De Porc Cu Muștar De Miere, și Filet De Porc Cu Muștar De Miere.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați pielea argintie de pe filet, lăsând un strat subțire de grăsime care acoperă filetul.
2
Se amestecă pătrunjelul tocat și următoarele 7 ingrediente până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Se toarnă amestecul într-un vas mare, superficial sau într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc, capac sau sigiliu și răciți cel puțin 2 ore sau până la 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Scoateți carnea de porc, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Filet la grătar, acoperit cu capac la grătar, 8 până la 10 minute pe toate părțile sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 150 până la 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
6
Scoateți filetul de pe grătar și lăsați să stea cu 10 minute înainte de feliere.
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 109 de dolari pe sticlă.