Filet De Porc Cu Miere De Ghimbir La Grătar

Filetul de porc cu miere de ghimbir la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 176 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ghimbir, suc de lămâie, filet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc Cu Miere De Ghimbir La Grătar, Muschiulet De Porc Ghimbir La Gratar, și Muschiulet De Porc La Gratar Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ghimbirul, mierea, sucul și sosul de soia într-un bol, amestecând cu un bici până se omogenizează.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare și acoperiți cu spray de gătit.
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați carnea de porc în tigaia la grătar; gătiți 15 minute sau până când un termometru înregistrează 145 sau până la gradul dorit de coacere, ungând frecvent cu sos.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.