Filet de porc cu curmale și coriandru
Muschiulet de porc cu data si coriandru gust este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până datele medjool ai putea urma acest curs principal cu Iaurt fleac cu rodie, pere, și datele ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu curmale și coriandru, Filet de porc cu gust de Mango, și Filet de porc cu gust de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la căldură medie-mare. Condimentați carnea de porc cu sare și piper șigătiți, întorcându-vă, până se rumenesc pe toate părțile,6-8 minute.
Transferați tigaia în cuptor și gătiți carnea de porc până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 140 km f,10-15 minute.
Transferați carnea de porc pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească cu cel puțin 5 minute înainte de feliere; puneți deoparte picăturile de tigaie.
Aruncați curmale, suc de portocale, pandripping-uri rezervate, 3 linguri de coriandru tocat, rămânând 2 linguri de ulei într-un castron mic; condimentează cu sare și piper. Spoon savura pestecarne de porc și de sus cu frunze de cilantro.
Faceți înainte: savurați (fără picături de tigaie)se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Adăugați picături de tigaie chiar înainte de servire.
Per porție: 360 calorii, 14 g grăsime, 2 g fibre
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Finca La Malena Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.