Filet De Porc Cu Crustă De Pecan
Filetul de porc cu crustă de Pecan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 302 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, zahăr brun, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Crustă De Pecan, Pinwheels cu coajă de porc cu crustă de Pecan cu sos de muștar Carolina, și Filet de vită cu crustă de Pecan cu ienupăr Jus.
Instrucțiuni
Combinați cidrul de mere și carnea de porc într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați cidrul.
Combinați zahărul și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); frecați peste carne de porc.
Rulați carnea de porc în nuci pecan.
Așezați carnea de porc pe raftul pentru tigaie, acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute.