Filetul de porc cu crustă de Pecan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 302 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, zahăr brun, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Crustă De Pecan, Pinwheels cu coajă de porc cu crustă de Pecan cu sos de muștar Carolina, și Filet de vită cu crustă de Pecan cu ienupăr Jus.
Instrucțiuni
1
Combinați cidrul de mere și carnea de porc într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați cidrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Carne De Porc
4
Combinați zahărul și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); frecați peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Zahăr
Carne De Porc
Condimente Uscate Freca
5
Rulați carnea de porc în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Carne De Porc
Rola
6
Așezați carnea de porc pe raftul pentru tigaie, acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Tigaie
7
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 16