Filet de porc cu compot portocaliu

Filet de porc cu compot portocaliu
Filet de porc cu compot portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de filet de porc, ceapă, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 21 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Filet de porc cu compot de roșii-piersici, Filet de porc cu compot de slănină de mere, și Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă.

Instrucțiuni

1
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Așezați carnea de porc între foile de folie de plastic; Lira la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Combinați 1 linguriță de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper negru, chimen și piper roșu într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Periați carnea de porc cu amestec. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa; gatiti 20 de minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, coajă și următoarele 4 ingrediente (prin zahăr); aduceți la fierbere. Gatiti 14 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
8
Răspândiți amestecul de ceapă peste carnea de porc; lăsați marginea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
9
Roll, începând cu partea lungă. Asigurați carnea de porc cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
10
Combinați bulionul și vinul într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
11
Adăugați filet; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
12
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald. Aduceți lichidul de gătit la fierbere; gatiti 8 minute sau pana se reduce la 1/2 cana. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
13
Scoateți și aruncați murăturile de lemn din carne de porc; feliați transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 21 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista