Filet de porc cu compot portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de filet de porc, ceapă, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 21 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Filet de porc cu compot de roșii-piersici, Filet de porc cu compot de slănină de mere, și Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă.
Instrucțiuni
1
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2
Așezați carnea de porc între foile de folie de plastic; Lira la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Combinați 1 linguriță de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper negru, chimen și piper roșu într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei Roșu
Ulei De Măsline
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Periați carnea de porc cu amestec. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa; gatiti 20 de minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, coajă și următoarele 4 ingrediente (prin zahăr); aduceți la fierbere. Gatiti 14 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Zahăr
Carne De Vită
Sare
8
Răspândiți amestecul de ceapă peste carnea de porc; lăsați marginea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Ceapă
Carne De Porc
9
Roll, începând cu partea lungă. Asigurați carnea de porc cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Rola
10
Combinați bulionul și vinul într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
11
Adăugați filet; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
12
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald. Aduceți lichidul de gătit la fierbere; gatiti 8 minute sau pana se reduce la 1/2 cana. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
13
Scoateți și aruncați murăturile de lemn din carne de porc; feliați transversal.