Filet de porc cu compot portocaliu

Filet de porc cu compot portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de filet de porc, ceapă, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 21 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Filet de porc cu compot de roșii-piersici, Filet de porc cu compot de slănină de mere, și Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă.
Instrucțiuni
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise.
Așezați carnea de porc între foile de folie de plastic; Lira la 1/4 inch.
Combinați 1 linguriță de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper negru, chimen și piper roșu într-un castron mic.
Periați carnea de porc cu amestec. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa; gatiti 20 de minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional.
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, coajă și următoarele 4 ingrediente (prin zahăr); aduceți la fierbere. Gatiti 14 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional. Se răcește ușor.
Răspândiți amestecul de ceapă peste carnea de porc; lăsați marginea de 1/2 inch.
Roll, începând cu partea lungă. Asigurați carnea de porc cu murături din lemn.
Combinați bulionul și vinul într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere.
Adăugați filet; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald. Aduceți lichidul de gătit la fierbere; gatiti 8 minute sau pana se reduce la 1/2 cana. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Scoateți și aruncați murăturile de lemn din carne de porc; feliați transversal.