Filet De Porc Cu Chutney De Prune

Filet De Porc Cu Chutney De Prune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu chutney de prune. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 84 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, șalotă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma prunele roșii, puteți urma acest fel principal cu Plum Tarte Tatin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Filet de porc cu Chutney de prune, Chutney de prune cu carne de porc, și Filet De Porc Cu Prune.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista