Filet de porc condimentat și Salsa de Avocado

Filet de porc condimentat și Salsa de Avocado
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 hor d ' oeuvre? Filetul de porc condimentat și Salsa de Avocado ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 239 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Mergeți la magazin și ridicați cayenne, sare grosieră, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc condimentat în Caraibe cu Salsa de piersici, Filet de porc cu Salsa de avocado nectarină, și Carne de porc condimentată cu chimen cu Avocado-Salsa Tomatillo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună sare, ienibahar și cayenne. Pat de porc uscat si se presara condimente freca peste tot carnea de porc, apăsând să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
IenibaharIenibahar
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de porc brună, 1 Filet la un moment dat, pe toate părțile, aproximativ 1 minut fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați ca rumenit într-o tigaie mare de prăjire și aranjați 2 centimetri unul de celălalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Prăjiți în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee introdus în diagonală la 2 inci în centrul fiecărui filet înregistrează 155 F, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Lăsați carnea de porc să stea cu 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Reginato Malbec rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista