Filet de porc Chipotle cu pătlagină și salsa portocalie
Rețeta Chipotle filet de porc cu pătlagină și salsa portocalie ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 2 ore și 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 45 și costă 18 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, pătlagine coapte medii, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipotle-filet de porc marinat cu Salsa de fasole neagră, Filet de porc prăjit cu Salsa de portocală și ceapă roșie, și Filet De Porc Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă pansamentul, piureul de piper și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2
Scoateți 1/4 cană din amestecul de pansament; acoperiți și refrigerați pentru utilizare ulterioară.
3
Se toarnă amestecul de pansament rămas peste carne într-un vas superficial; acoperi. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
4
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți carnea din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
6
Așezați carnea într-un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți 25 min. sau până când termometrul de citire instantanee înregistrează 71° atunci când este testat în centrul cărnii, periaj cu amestecul de pansament rezervat de 1/4 cană după 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Tăiați în felii groase de 1/2 inch înainte de servire.
9
Gătiti pătlaginele în ulei într-o tigaie mare la foc mediu 3 până la 4 min. sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Se amestecă portocalele, ardeii roșii, ceapa și coriandrul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
3 Linguri De Ulei Vegetal
3 Bețișoare De Covrig
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați pătlagine; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher) cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.