Filet de porc ars cu trei linguri de brânză-orez sălbatic și Bietă Elvețiană înăbușită
Filet de porc ars cu trei linguri de orez sălbatic cu brânză și brânză elvețiană înăbușită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,21 USD pe porție. O porție conține 473 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de sare, brânză romano, grâu obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Filet De Porc Smucit Cu Bietă Elvețiană, Filet de porc cu smog elvețian și mămăligă, și Filet De Porc La Grătar Umplut Cu Brânză Elvețiană Și Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti ceapa perlată, așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Pentru a pregăti crupe, așezați porumbul pe un grătar sau o tigaie pentru pui. Grătiți sau fierbeți 20 de minute sau până se rumenesc ușor; întoarceți la fiecare 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Tăiați sâmburii din spice de porumb pentru a măsura 1/2 cană. Puneți sâmburii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știulete
7
Aduceți 1/2 cană de ceapă tocată, usturoi și 1 cutie de bulion la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă crupe; reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă porumb, orez, brânzeturi, sos Worcestershire și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Usturoi
Piper
Bulion
Crupe
Ceapă
Porumb
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc; ține la cald.
9
Pentru a pregăti bietă Elvețiană, aduceți vinul și 3/4 cană de bulion la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
10
Adăugați bietă Elvețiană; acoperiți și gătiți 2 minute sau până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
11
Scurgeți mătgul într-o strecurătoare peste un castron, rezervând amestecul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
12
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Pentru a pregăti carnea de porc, presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Sare
14
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați carne de porc; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
16
Puneți tigaia în cuptor; friptură de porc la 350 timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
17
Tăiați în jumătate.
18
Așezați carnea de porc peste 1/2 cană de grâu; se acoperă cu ceapă și ceapă perlată. Lingură 2 linguri de amestec de vin rezervat în jurul granulelor.
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Zuccardi Aluvional Altamira Malbec cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.