Filet de porc ars cu trei linguri de brânză-orez sălbatic și Bietă Elvețiană înăbușită

Filet de porc ars cu trei linguri de brânză-orez sălbatic și Bietă Elvețiană înăbușită
Filet de porc ars cu trei linguri de orez sălbatic cu brânză și brânză elvețiană înăbușită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,21 USD pe porție. O porție conține 473 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de sare, brânză romano, grâu obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Filet De Porc Smucit Cu Bietă Elvețiană, Filet de porc cu smog elvețian și mămăligă, și Filet De Porc La Grătar Umplut Cu Brânză Elvețiană Și Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti ceapa perlată, așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Pentru a pregăti crupe, așezați porumbul pe un grătar sau o tigaie pentru pui. Grătiți sau fierbeți 20 de minute sau până se rumenesc ușor; întoarceți la fiecare 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Tăiați sâmburii din spice de porumb pentru a măsura 1/2 cană. Puneți sâmburii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
7
Aduceți 1/2 cană de ceapă tocată, usturoi și 1 cutie de bulion la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă crupe; reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă porumb, orez, brânzeturi, sos Worcestershire și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BulionBulion
CrupeCrupe
CeapăCeapă
PorumbPorumb
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc; ține la cald.
9
Pentru a pregăti bietă Elvețiană, aduceți vinul și 3/4 cană de bulion la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
10
Adăugați bietă Elvețiană; acoperiți și gătiți 2 minute sau până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
11
Scurgeți mătgul într-o strecurătoare peste un castron, rezervând amestecul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
12
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Pentru a pregăti carnea de porc, presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
14
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați carne de porc; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
16
Puneți tigaia în cuptor; friptură de porc la 350 timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
17
Tăiați în jumătate.
18
Așezați carnea de porc peste 1/2 cană de grâu; se acoperă cu ceapă și ceapă perlată. Lingură 2 linguri de amestec de vin rezervat în jurul granulelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Chard ElvețianChard Elvețian
CrupeCrupe
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Zuccardi Aluvional Altamira Malbec cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista